top of page

 FoodTech Nation 2020 כנס 

The Next Generation of Food Innovation

כנס המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה לחדשנות בעולם המזון 
      בשיתוף קבוצת נתיב יועצים             

   18 ביוני 2020

אודיטוריום אריוביץ, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית ברחובות

הכנס השנתי "FoodTech Nation 2020" המתמקד בעולם החדשנות וסביבת האקו-סיסטם של חדשנות בתעשיית המזון יתקיים ב18 ביוני 2020 באודיטוריום אריוביץ, בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית ברחובות.

הכנס, המאורגן על ידי המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה ובשיתוף קבוצת נתיב יועצים, ישמש זירת מפגש לדיונים והחלפת דעות בין שחקני מעטפת החדשנות בתעשיית המזון {חברות הזנק ויזמים, חוקרים מהאקדמיה, משקיעים, חממות, נציגי התעשייה ומומחים מהתחום} ויעסוק בכל ההיבטים הקשורים לחדשנות בענף המזון ולהיבטים הרלוונטיים לסביבת האקו-סיסטם והקשר בין האקדמיה לתעשייה.

 

מטרת הכנס הינה להעצים ולהנגיש את סביבת הFoodTech- לגורמים רלוונטיים באמצעות העברת ידע, הקניית כלים ויצירת מפגש וחיבור בין המשתתפים מעולמות התוכן השונים של סביבת החדשנות במזון.

 

בין הדוברים בכנס:

•    פרופ' מרסל מחלוף, דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, הטכניון

•    ד"ר חגית אולונבסקי, מומחית לניהול סיכוני בריאות וסביבה

•    ד"ר אביהוא יונה, חוקר, MIT - Massachusetts Institute of Technology

•    ד"ר עידו גולדשטיין, הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים

•    גב' אהובה תורג'מן, מנכ"לית קבוצת BBB

•    גב' יעל דבורי, יזמית ומובילת פרוייקטים טכנולוגיים

•    מר ליאור שליו, מנכ״ל אלג׳ימור

את הכנס ינעל רב-שיח בכירים בנושא  "To Meat or not To Meat " בהנחיית ד"ר תמי מירון, סמנכ"לית טכנולוגיות בחממת הפודטק Fresh Start ובהשתתפות:

פרופ' אורן תירוש, הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים

מר ניר גולדשטיין, מנכ"ל The Good Food Institute Israel

מר הוד ינובר, CTO Innovation, Tnuva Corporate, תנובה

גב' טלי נחושתן, מנכ"לית  אינובופרו

פרופ' יעקב נחמיאס,  Director, Grass Center for Bioengineering 

Founder & CSO of Future Meat Technologies

 

במהלך הכנס יוצגו פרויקטים של סטודנטים בקורס לפיתוח מוצרים במכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית.

 

קהל היעד של הכנס:

מנהלים בתעשיית המזון • טכנולוגים ומהנדסי מזון • מנהלי מו"פ וגופי חדשנות • חוקרים העוסקים בתחומי התזונה, הבריאות והביוטכנולוגיה • ספקי ציוד וחומרי גלם לתעשיית המזון • נציגי האקדמיה • חברות הזנק ויזמים עצמאיים מתחומי המזון, התזונה, הבריאות והביוטכנולוגיה • עובדי מעבדות ואבטחת איכות בתעשיית המזון / חברות מסחור באקדמיה / עורכי פטנטים  / עורכי דין  / בנקאי השקעות / משקיעים – פרטיים וקרנות / שירותים תומכי חדשנות ועוד...

 

הכנס יכלול הרצאות מליאה, מצגות קצרות של חברות הזנק ורב שיח בכירים.

 

מתחם תצוגה

במסגרת הכנס תתקיים תצוגת פרויקטים של קורס פיתוח מוצרים המתקיים בפקולטה בהובלתה של דר' תמי מירון.

 

וועדה אקדמית: ד''ר תמי מירון ופרופ' אורן פרוי

מנהל מקצועי: מר רון אנטונובסקי, מנכ"ל נתיב יועצים

לוגו 1.png
ארגון וניהול מקצועי:
תמונה2.png
bottom of page